Home » Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

Share on LinkedIn
Bookmark this on Delicious
Bookmark this on Digg
Share on reddit
Share on StumbleUpon
Pocket

Comentarii

 1. PREOTESESCU Daniela

  Ameteli…de f mult timp….unde va pot gasi

 2. Greere Roxana

  Tatal meu a avut in urma cu 7 luni , un accident vascular cerebral ischemic cu tendinta hemoragica si a ramas cu pareza pe partea dreapta. . Dupa recuperarea facuta poate sa mearga ajutat de o carja ,dar piciorul nu este recuperat intotalitate. Nu vorbeste si nu isi misca mana. Are 43 de ani, cum il putem ajuta ?

  • ScienceMed

   Buna ziua, având în vedere vârsta încă tânără, șansele sunt pentru recuperare. Dar numai în urma unui consult vi se poate spune ceva concret. Faceți o programare într-una dintre clinicile noastre și medicul vă va face o schemă de tratament și vă va putea spune și care sunt șansele reale. Va fi nevoie și de documentația medicală completă, diagnostic, tratamente, analize, evoluție etc. Multă sănătate!

Lasati un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Comentariile venite din partea dumneavoastra sunt apreciate daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori, sunt pe langa subiect sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex. Toate mesajele vor aparea dupa ce vor fi aprobate, va rugam nu trimiteti acelasi mesaj de mai multe ori. Campurile obligatorii sunt notate cu *

___________________________________

Toate informațiile și textele sunt proprietatea ScienceMed. Nu pot fi copiate, reproduse sau modificate parțial ori integral.
Ele pot fi transmise către terţe persoane sau pe diverse site-uri, dar numai cu specificarea autorilor şi a sursei.
___________________________________