Home » Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

Comentarii

 1. PREOTESESCU Daniela says:

  Ameteli…de f mult timp….unde va pot gasi

 2. Greere Roxana says:

  Tatal meu a avut in urma cu 7 luni , un accident vascular cerebral ischemic cu tendinta hemoragica si a ramas cu pareza pe partea dreapta. . Dupa recuperarea facuta poate sa mearga ajutat de o carja ,dar piciorul nu este recuperat intotalitate. Nu vorbeste si nu isi misca mana. Are 43 de ani, cum il putem ajuta ?

  • ScienceMed says:

   Buna ziua, având în vedere vârsta încă tânără, șansele sunt pentru recuperare. Dar numai în urma unui consult vi se poate spune ceva concret. Faceți o programare într-una dintre clinicile noastre și medicul vă va face o schemă de tratament și vă va putea spune și care sunt șansele reale. Va fi nevoie și de documentația medicală completă, diagnostic, tratamente, analize, evoluție etc. Multă sănătate!

 3. Zabava Raducu says:

  Buna ziua. Sunt diagnosticat cu o boala foarte rara -boala rosai dorfman cutanata. Cunosc faptul ca nu exista in prezent tratament specific bolii. Daca se poate as dori sa stiu daca ma puteti ajuta. Multumesc.

  • ScienceMed says:

   Buna ziua,
   Va rugam luati legatura cu una dintre clinicile apropiate de dumneavoastra si mergeti la o consultatie. Medicul va va da toate informatiile necesare in functie de dezechilibrele pe care le gaseste. Multa sanatate!

 4. Zabava Raducu says:

  Locuiesc in Bucuresti.

  • ScienceMed says:

   Clinica din Bucuresti e situata pe Splaiul Unirii nr. 8, bl. B4, parter, Sector 3 (Piața Unirii, pe partea dreaptă a cheiului Dâmboviței în direcția Timpuri Noi). Telefon: 0723.175.208. E-mail: sciencemed.bucuresti@yahoo.com. Programul este de luni pana vineri intre orele 8:00 – 20:00, sâmbătă si Duminica inchis

 5. AURELIA says:

  Buna ziua,
  Am 58 ani, sufar de gonartroza,imi amortesc picioarele, am dureri foarte mari si nu pot sta mai mult de 15 min in picioare; ma puteti ajuta sau interventia chirurgicala este singura solutie de ameliorare a simptomelor? Va multumesc!

  • ScienceMed says:

   Buna ziua, niciodata interventia chirurgicala nu este singura optiune. Sigur, depinde foarte mult si de stadiul bolii. Luati legatura cu una dintre clinicile apropiate de casa dumneavoastra si vom incerca tot ce e posibil. Dar trebuie sa mergeti la un consult pentru asta. Sunt prea multe variabile ca sa putem oferi un raspuns prea clar aici si acum. Multa sanatate!

___________________________________

Toate informațiile și textele sunt proprietatea ScienceMed. Nu pot fi copiate, reproduse sau modificate parțial ori integral.
Ele pot fi transmise către terţe persoane sau pe diverse site-uri, dar numai cu specificarea autorilor şi a sursei.
___________________________________